Veel gestelde vragen

 

Hoe zit het met mijn privacy?

De bewaking van uw privacy is voor Connect Nederland prioriteit nummer één. De regels aan de hand waarvan wij uw privacy bewaken zijn vastgelegd in ons Privacybeleid. Connect Nederland zal nooit uw persoons- en/of contactgegevens verhuren of verkopen aan een derde partij, of een ander lid van Connect Nederland, zonder dat u daar expliciet toestemming voor geeft.


Heb ik speciale software nodig om onderzoeken te kunnen invullen?

Nee, u heeft geen speciale software nodig. Het enige dat u nodig heeft, is toegang tot het internet en een eigen e-mailadres. Zo kunnen wij u per e-mail uitnodigen voor deelname aan onze onderzoeken.
 

Ik wil mijzelf inschrijven bij het panel van Connect Nederland. Hoe moet ik dat doen?

Wanneer u zich als nieuwe gebruiker wil registeren bij ons panel en zodoende deel wil nemen aan onze onderzoeken, dan kunt u zich via het inschrijfformulier op onze landingspagina inschrijven.


Ik ben mijn inloggegevens vergeten. Wat nu?

Wanneer u niet meer de beschikking heeft over uw inloggegevens, dan kunt u deze resetten. Klik op de knop 'Login' rechtsboven op onze landingspagina. Daar kunt u klikken op de tekst ’Wachtwoord vergeten?' Vervolgens wordt u naar een nieuw scherm geleid. Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten, vul daar dan uw e-mailadres in. Er wordt dan een e-mail verzonden met het verzoek om uw wachtwoord te resetten.
 

Hoe weet ik dat er een onderzoek is waar ik aan kan meedoen?

U krijgt per e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een onderzoek. In deze e-mail staat een link waarmee u automatisch wordt toegelaten tot de vragenlijst. Wij doen ons uiterste best om u uit te nodigen voor onderzoeken waarvoor u tot de doelgroep behoort. Daarvoor is het belangrijk dat uw profielgegevens compleet zijn ingevuld en up to date zijn. 
 

De vragenlijst doet het niet. Wat nu?

In de uitnodigingsmail wordt ook een linkadres geplaatst. Kopieer deze link in de adresbalk van uw internet browser. Het kan zijn dat het erg druk is op het netwerk. U kunt hierop wachten of u kunt het op een ander moment weer proberen door opnieuw op de link te klikken in uw uitnodigingsmail. U gaat dan verder waar u bent gebleven in de vragenlijst. Indien het probleem hier niet mee is verholpen, stuur dan de originele uitnodiging naar info@connectnederland.nl.
 

Ik krijg een foutmelding bij het starten van de vragenlijst. Wat nu?

Het kan zijn dat het erg druk is op het netwerk. Probeert u het alstublieft na enkele minuten nog een keer. Uw link blijft actief zolang het onderzoek actief is. U gaat verder waar u bent gebleven. Indien uw probleem hier niet mee is verholpen, stuur dan uw originele uitnodiging naar info@connectnederland.nl.
 

Moet ik een onderzoek meteen invullen?

Nee, u kunt de vragenlijst invullen op een tijdstip dat u het best schikt. Het onderzoek blijft net zo lang open totdat voldoende mensen de vragenlijst hebben ingevuld. Wanneer dit het geval is, dan sluit het onderzoek en kunt u niet meer deelnemen.
 

Hoe lang duurt het invullen van een vragenlijst?

Dit varieert. Meestal kost het invullen van een vragenlijst ongeveer tien minuten. In de uitnodigingsmail staat vermeld hoe lang het gemiddeld duurt om de vragenlijst in te vullen.
 

Ik heb het onderzoek halverwege afgebroken, hoe moet ik nu verder?

U kunt verder door op dezelfde link in de uitnodigingsmail te klikken.
 

Ben ik verplicht om aan alle onderzoeken deel te nemen?

Nee. U kunt altijd zelf bepalen of u aan een onderzoek wilt meedoen of niet.
 

Ik heb een op- of aanmerking. Waar kan ik dit melden?

Op- of aanmerkingen kunt u aan ons kenbaar maken via ons e-mailadres info@connectnederland.nl
 

Ik wil mij uitschrijven uit het panel. Waar kan ik mij uitschrijven?

Jammer dat u overweegt om zich uit te schrijven bij Connect Nederland! Wij doen ons uiterste best om deelname aan onze onderzoeken voor u zo leuk mogelijk te maken. Desondanks kan het voorkomen dat u niet tevreden bent over onze Dienst. Wij hopen dan ook dat u dit met ons wil delen. Via info@connectnederland.nl kunt u dit kenbaar maken. Vanzelfsprekend kunt u altijd weer lid worden van Connect Nederland.

ConnectNederland maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.